Om

När jag var liten fick frukosten alltid ta lång tid, hellre gå upp 30 minuter tidigare än att hasta i sig maten, var min mors filosofi. Med blodsockret på rätt nivå och ett lugn i kroppen, traskade jag sedan iväg till skolan. Nu är jag 32 år och frukoststunden är fortfarande en viktigt del av min vardag.

Men varför Fröken Frukost? 
För att jag tycker kaffet smakar som bäst på morgonen, och då vill jag också ha något gott därtill! Frukosten kan tendera att bli lite enahanda, och det vill jag råda bot på. Jag menar inte att varje dag behöver ha något nytt på tallriken, men ibland är det kul att variera sig. En bra frukost ger fina förutsättningar för en bra dag, och jag hoppas kunna inspirera folk till att satsa lite extra på dagens första matintag. 

Många ser nog helgen som ett tillfälle för en lång och god frukoststund. Själv har jag jobbat kväll i flera år och därmed haft min lediga tid under dagens början. Frukosten har fått ta sin tid och ofta varit matig som en brunch. Förutsättningarna är förstås väldigt olika för olika personer, men på den här sidan hoppas jag kunna visa något för alla. Om ni känner att ni saknar något, får ni gärna höra av er med tips och idéer!

/Fröken Frukost